Min varukorg

Varukorgen är tom!

Beställ gärna något gott från vår meny!

Fotografens nyårskasse


Vi planerar, gör inköp, lagar och paketerar. Du dukar vackert, tänder ljus och sätter på musik. En tydlig instruktion handleder dig genom de sista stegen i färdigställandet av menyn. Sedan är det bara att lägga upp vackert och servera! Vi önskar er ett GOTT nytt år!


Förrätt:

Gratinerad hummer med vitlök, persilja & sumak

serveras med kryddrostad krutong, za’atarrostad kikärtssallad, sumakaioli & citron


Varmrätt:

Helstekt oxfilé med calvadossky

confiterad potatisfondant, picklade morot & äpple, friterad purjolök & västerbottensostcreme


Dessert:

Rominkokt ananas

vaniljpannacotta, kokosbrioche, mörk chokladganache, mynta & rostad kokos


Snitt till 12-slaget:

Sesamcracker med yuzupärlor, sesammajo & shisokrasse


695 kr/person



Gott Nytt År!

Bra att veta!


Boka din nyårskasse senast måndagen den 27 december, det samma gäller eventuell avbeställning.

mail: info@fotografenscafebistro.se, tel 073-153 31 62


Allergier eller kostvariationer? Vi kan ordna med det mesta, informera oss om allt vi kan behöva veta.


Upphämtning och betalning sker på torsdagen den 30 december. Meddela oss vilken tid du kommer!


Med kassen följer en noggrann instruktion för hur du ska värma och slutföra det sista i varje rätt.


Mat i restaurangklass vid det egna middagsbordet har aldrig varit lika lätt!


Vegetariskt alternativ? Ja visst!


Förrätt:

Gratinerad palsternacka med vitlök, persilja, sumak

serveras med kryddrostad krutong, za’atarrostad kikärtssallad, sumakaioli & citron


Varmrätt:

Kryddstekt tofu med calvadossky

confiterad potatisfondant, picklade morot & äpple, friterad purjolök & västerbottensostcreme


Dessert:

Rominkokt ananas

vaniljpannacotta, kokosbrioche, mörk chokladganache, mynta & rostad kokos


Snitt till 12-slaget:

Sesamcracker med yuzupärlor, sesammajo & shisokrasse


595 kr/person

Öppettider

Måndag 09:00 - 16:00
Tisdag-fredag 09:00 - 22:00
Lördag 11:00 - 22:00
 
 
Vi hanterar inte kontanter.