Min varukorg

Varukorgen är tom!

Beställ gärna något gott från vår meny!

Råbiffskurs med vinprovning 12 februari


Det här är den ultimata kursen för dig som gillar råbiff och vin! Under kvällen kommer du att få kunskap om allt från hur man väljer kött till råbiffen, hur råvarorna ska hanteras och hur och hur man ska tänka när man bygger rätten för att få en komplett upplevelse i varje tugga. Sötma, syra, sälta, fett och olika konsistenser är de viktigaste komponenterna till den perfekta råbiffen. Under kvällen kommer du att få mängder av tips! Men detta är inte någon rent teoretisk kurs, så kom hungrig för nu tar vi provsmakandet till nya höjder!


Som om det inte vore nog så kommer sommelier Henrik Hermansson från Johan Lidby vinhandel att hålla i en vinprovning under kvällen gång. I samråd med Ida har han valt ut ett helt gäng viner som du kommer få testa tillsammans med kvällens olika råbiffar. Du kommer att få kunskap och tips om hur olika viner fungerar med de olika råbiffarna. Kunskaper du förstås kan använda när du väljer vin till vilken rätt som helst. Ladda upp med alla frågor du har, det kommer att finnas gott om tid att samtala kring vin och samspelet mellan mat och dryck! Det här är ett exklusivt tillfälle, med begränsat antal platser, så tveka inte att boka din plats! Vi laddar upp med bubbel och en råbiff i snacksformat att inleda kvällen med - det här blir en fest! Välkommen!


när: 12 februari, kl 18-21

var: Fotografens övervåning

pris: 1495 kr inkl vinprovning (1195 kr exkl vinprovning)

boka: info@fotografenscafebistro.se


Har du redan gått vår kurs, men är sugen på denna också? Inga problem!

Råbiffarna och vinerna till detta kurstillfälle skiljer sig från höstens kurs, så varmt välkommen!

Råbiffsafton 1 & 2 mars


Årets första råbiffsafton! Datumet är satt, men vilket tema kommer Ida välja till denna gång? Mer information kommer!

Ölprovning 12 mars


Kom på ölprovning med Johan Ek, grundare till Stallarholmens Brygghus! Under ölprovningen får ni testa och veta mer om fem av deras ölsorter. Företaget har också en spännande historia som ni kommer att få höra mer om. Allt startade på Kuba 2017 med en dröm om att brygga eget småskaligt och hantverksmässigt öl av bästa kvalitet. ”Vi vill erbjuda drycker som speglar det vi själva gillar. Gärna med nya smaker.” Varmt välkomna!


när: 12 mars kl 17, alternativt 18.30

var: Fotografens övervåning

pris: 495 kr

boka: info@fotografenscafebistro.se



Fortsätt gärna kvällen med en härlig middag, boka ett bord efter ölprovningen!


Öppettider

Måndag 09:00 - 16:00
Tisdag-fredag 09:00 - 22:00
Lördag 11:00 - 22:00
 
 
Vi hanterar inte kontanter.