Välkommen till Fotografens!


Fotografens är den plats där du landar mellan butikerna för en cappuccino och en kakbit. Fotografens är platsen där du äter eller hämtar din lunch. Platsen där du tar ett glas vin och lite snacks med en vän efter jobbet, platsen där du äter en romantisk middag, eller smiter från matlagandet en helt vanlig vardag. Fotografens är din paus i vardagen, en plats att andas och njuta en stund, välkommen in!


Vi på Fotografens har lagt oss vinn om att ha många skilda och mysiga miljöer i vår lilla del av Katrineholm. Du möts av en grönskande trädgård där du gärna får sitta ner när årstid och väder tillåter det. I orangeriet råder en avslappnad atmosfär, där är ute och inne är ett världsligt begrepp. På nedervåningen råder bistrokänsla och om du har fysik nog att ta dig upp för den smala trappen, så väntar en hemtrevlig våning där man gärna sparkar av sig skorna och drömmer sig bort en stund. Varför har vi då blandat så? Kanske för att vi gillar så mycket och har svårt att bestämma oss, kanske för att vi vill ha en plats för varje sinnesstämning. Oavsett så hoppas vi att du ska hitta en plats som passar just dig!


Fotografens har ett avslappnat koncept, med höga ambitioner. Vi har ett gäng fantastiska kockar hos oss på Fotografens! De har stor frihet när det kommer till att utforma maten och menyerna och kreativiteten flödar! Vår grund är fräscha smaker, färg och form, vi strävar efter att rätterna vi serverar ska vara lika vackra som välsmakande. Vi ska väl inte hymla om att vår förhoppning är att du vill bli vår fotograf. Vi blir så glada när ni hjälper oss att visa upp allt gott och fint vi gör på dina sociala medier!


Lika viktig som miljön och maten är bemötandet och servicen du får. Vi finns här för dig och vi vill att du ska få en så trevlig upplevelse som möjligt. Dagtid innebär det att vi välkomnar dig vid kassadisken där du beställer ditt kaffe eller din lunch. Framåt kvällen möter vi dig i dörren och serverar dig vid bordet. Vi ser fram emot att få sätta guldkant på din dag! Varmt välkommen!


Alexandra & Fredrik

och TEAM-Fotografens

Öppettider

Måndag 11:00 - 16:00
Tisdag-torsdag 11:00 - 22:30
Fredag-lördag 11:00 - 23:30
 
Midsommarafton 23/6 Stängt
 
Vi hanterar inte kontanter.